Kad pusryčiai būtų ypatingi, reikia tiek nedaug. Ramaus, lėto ryto, kvapnios kavos, malonios kompanijos ir dar karštų, tobulai apskrudusių blynelių. Siūlome Jums išbandyti blynelius, dėl kurių neturėsite nusižengti griežtai prižiūrėdami mitybą. Baltyminiai blyneliai be glitimo, be pridėtinio cukraus, be laktozės! Sudėtyje esantys džiovintų svirplių miltai papildo blynelius baltymais, skaidulinėmis medžiagomis, geležimi. Paruošite itin greitai ir lengvai. Pažadame, patiks net vaikams! O svarbiausia – sudėtyje nėra jokio pridėtinio cukraus! Nusipelnėte mėgautis skaniais patiekalais be jokio kaltės jausmo. Kepkite didelius ar mažus, skaninkite jogurtu ar džemu, barstykite cinamonu ar šviežiomis uogomis – atraskite baltyminius blynelius savaip.

Baltyminiai blyneliai

Reikės:

  • 1 banano
  • 1 kiaušinio
  • 2 valg. šaukštų svirplių miltų
  • 4 valg. šaukštų avižinių miltų
  • žiupsnelio cinamono
  • šviežių uogų ir graikiško jogurto patiekimui
  1. Visus ingredientus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Leiskite tešlai 3-5 minutes pastovėti.
  2. Šaukštu formuokite blynelius kokoso aliejumi arba sviestu pateptoje keptuvėje ir kepkite ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių.
  3. Pagardinkite graikišku jogurtu, uogų džemu ar šviežiomis uogomis.